Dakwerkers, timmermannen én gevelwerkers

Op zoek naar een dakwerker, timmerman of vakman gevelwerk? De specialisten van Dakwerken Naegels realiseren uw project! Maak kennis met het bedrijf, ontdek wie we zijn en de diensten waarmee we jou kunnen helpen.

Jozef en André Naegels

In 1986 startten de broers Jozef en André Naegels met een zaak waarbij ze vanuit de thuisbasis in Rijmenam kwaliteitsvolle dak- en timmerwerken aan particulieren en bedrijven voorstelden.

Naegels Dakwerken Berlaar KempenDak en gevelafwerking

Enkele jaren later breidde Jozef Nagels als enige zaakvoerder het dakbedrijf -dat initieel hoofdzakelijk daktimmerwerken aanbood- uit tot een all-in-one bedrijf dat oplossingen voorstelt voor een totale dak- en gevelafwerking.


Nauwelaerts Gert en Storms Christophe

De heren Gert Nauwelaerts en Christophe Storms namen in 2006 het bedrijf over. De naamgeving van de zaak werd behouden gezien de goede reputatie en de hoge naamsbekendheid van Dakwerken Naegels.

Zowel Gert als Christophe zijn momenteel zaakvoerders van Naegels BVBA en met als doel kwaliteitsvolle dakwerken aan correcte prijzen voor te stellen, hebben ze de intentie om het bedrijf nog een eeuwigheid in goede banen te leiden.

Een dakwerker, timmerman of aannemer gevelwerken die kwaliteitsvol werk levert en betaalbare prijzen hanteert oké, maar waarmee kan ik als klant geholpen worden?

Ontdek hier alle diensten van Dakwerken Naegels:

Offerte dakwerker / timmerman / gevelwerk

Offerte dak nodig? Dakwerken Naegels!In Berlaar, Heist-op-den-Berg, Lier, Nijlen, Putte, Sint-Katelijne-Waver en elders waar nodig in de Antwerpse Kempen kan je Naegels BVBA professioneel advies en/of een vrijblijvende offerte op maat vragen.

Dakwerken Naegels contacteren voor een gratis offerte dak / gevel